Too good to go…

door | 1 februari 2023 | Boodschappen, Thuis

…is de naam van een gratis app die je op je smartphone of tablet kunt installeren. Vrij vertaald betekent dit: te goed om weg te gooien of: weggooien is zonde!

Wat kun je met deze app?

Het doel van deze app is om voedselverspilling tegen te gaan. De aangesloten deelnemers zijn supermarkten, bakkers, restaurants etc. Het eten dat bijvoorbeeld bij een restaurant of bakker overblijft, wordt in de Too Good To Go app aangeboden als Magic Box. Je kunt de app gebruiken om goedkoper een deel van je boodschappen te doen. Tegelijkertijd werk je mee aan een betere wereld: lekker duurzaam bezig zijn!

Hoe werkt het?

  1. Ga op je smartphone of tablet naar de Appstore/Playstore en installeer de gratis app.
  2. Open de app, vul je e-mailadres in en bevestig dit met de code die naar je mailadres gestuurd wordt. Volg je scherm en beantwoord de gestelde vragen. Als je je account hebt aangemaakt, kun je direct aan de slag.
  3. Elke dag kun je in de app zien welke Magic Boxen beschikbaar zijn en in welke winkel of restaurant je de box kunt ophalen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je lokale bakker meedoet, maar ook die grote supermarkt. Via bladeren kun je een box reserveren. Je bestelt op die manier de box, rekent af met Ideal, Paypal of creditcard. Daarna krijg je een bestelbewijs mét de tijd waarop je de box kunt afhalen in de winkel of restaurant. Neem je bestelbewijs dus mee (én een tas om je spulletjes in mee te nemen!)
  4. Tip: wees er op tijd bij!
  5. Geniet van je lekkere eten en van het gevoel dat je ook nog eens hebt bijgedragen aan een duurzamere samenleving.

Veel plezier ervan en eet smakelijk!

Too good to go

Klaar om eten te redden?

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik werk met veel plezier als verhuurmakelaar in Rotterdam. in mijn vrije tijd ga ik er graag op uit, lekker naar buiten…

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *