Handige hulpjes

door | 8 februari 2023 | Thuis, Wonen

Handige hulpjes of met een hip woord gadgets zijn van die dingen waarvan je jezelf later afvraagt, hoe kon ik zonder. In dit artikel drie “onmisbare” hulpjes

Als je ouder wordt neemt de kracht langzaam en af en dan kunnen handige hulpjes je helpen om je dingen te kunnen blijven doen. Hieronder drie hulpjes. Heb jij zelf ook goede ervaringen met een gadget. Deel ze onder dit artikel!

Potopener

Je hebt potopeners in alle soorten en maten maar de simpelste werkt voor ons het best. De Jarkey haak je onder de deksel, waardoor het vacuüm wordt verbroken, waarna de pot makkelijk kan worden geopend. Je hebt ook 5-in-1 of zelf 6-in-1 openers waar dit een functie op is. Zulke producten vind ik vaak onhandiger omdat ze wel veel dingen kunnen maar vaak minder goed werken. Hier zie je hoe hij werkt.

The bed tucker

Gebruik je hoeslakens maar heb je moeite om het hoeslaken om de hoeken van het matras te krijgen? Dan is deze gadget misschien wel iets voor jou. Met dit instrumentje wordt het opmaken van je bed een stuk simpeler.  Alleen gevonden bij Amazon. Hier zie je hoe hij werkt.

Tandpasta automaat

Het bestaat echt, een apparaatje waar je jouw tube tandpasta in kunt doen. Daarna steek je de tandenborstel in de opening en wordt er een portie tandpasta op de borstel gedoseerd. Handig als je altijd staat te hannesen. Let op, niet geschikt voor tandpastatubes met een afsluitklep in plaats van een schroefdop. Hier zie je hoe hij werkt.

Meer weten

De Jarkey is te koop bij de Blokker.

De bed tucker is alleen te koop op Amazon.

De tandpasta automaat is te koop bij onder andere Bol.com

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *