30dagengezonder.nl

door | 1 maart 2023 | Gezondheid, Vief

Wat is nu leuker, zelf aan de slag gaan met tips om gezonder te leven of met een aantal mensen een uitdaging aangaan? En dan 30 dagen volhouden, dat is te overzien. Of langer…

Bij Koffietijd werd enthousiast vertelt over de nieuwe campagne in 30 dagen gezonder. We dachten meteen aan de redactie. “Laten we met Fief de uitdaging 30dagengezonder aangaan!” Met één appje naar onze redacteuren was iedereen enthousiast om te starten.

En onze uitdaging is:

Iedere dag 30 minuten buiten wandelen.

We kunnen niet wachten om te beginnen. Na het aanmelden kregen we tips voor een goede start en een ‘contract met je zelf’.

Wij delen de tips en onze vorderingen via onze groepsapp om het zo met elkaar bij te houden en onze uitdaging niet te vergetenwink We vertellen aan iedereen die het horen wil wat we gaan doen. Zo kunnen zij ons scherp houden en misschien doen ze wel mee!

Webinars

Om je goed voor te bereiden en et vol te houden worden er Webinars georganiseerd, de eerste is al geweest  maar voor ‘Volhouden van een gezonde leefstijl’ op woensdag 15 maart van 19.30 – 20.30 uur, kun je je nog aanmelden. Dan ontvang je de link om de Webinar te volgen.

Wij sluiten, als we na 30 dagen geslaagd zijn met deze uitdaging, af met een gezamenlijke wandeling en koffie met wat lekkers! Dat hebben we zeker verdiend na alle inspanning.

Jij kunt ook met een uitdaging meedoen! Dat kan alleen, maar ook samen met vrienden, familie, collega’s of je school. Er zijn allerlei uitdagingen te bedenken.

Ga je ook een uitdaging aan? We horen deze graag in een reactie onder ons artikel.

Wij houden jullie op de hoogte via Fief Facebook

30 dagengezonder.nl

In 30 dagen een gezonde gewoonte aanleren? Het kan! Doe mee

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Wij wensen iedereen veel plezier op Fief. Zie Fief als een dienblad vol kleurrijke leuke, goede tips, mooie verhalen en ervaringen. Kies zelf uit wat jij nodig hebt om op eigenwijze ouder te worden.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *