Belastinghulp Soos Blauwhuis

door | 1 maart 2023 | Administratie, Geldzaken

Ook dit jaar kunnen de leden van seniorenvereniging Soos Blauwhuis maar ook niet leden, zich vanaf 6 maart, weer laten bijstaan bij het invullen van de inkomstenbelasting formulieren over 2022.

6 Maart start deze service en staan onze vrijwilligers voor je klaar. Wanneer je vooraf een afspraak hebt gemaakt, kun je je melden in de sociëteit aan het Spinhuispad te Schiedam. Voor een afspraak kun je bellen naar 0625539398 (van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur).

Om goed voorbereid te komen kun je op onze site lezen waar je rekening mee moet houden en wat je mee moet nemen. Denk bijvoorbeeld aan de DigiD code, de aanslag inkomstenbelasting 2022,  je jaaropgaven en heb je een eigen woning vergeet dan de WOZ waarde niet. Kijk dus vooral even op de site van Soos Blauwhuis.

Is deze service alleen voor leden van Soos Blauwhuis?

Nee. Al jaar en dag kunnen ook de leden van de KBO (Katholieke Bond voor Ouderen) en die van de PCOB (Protestant Christelijke Ouderen Bond) in Schiedam zich voor deze belastinginvulhulp service  aanmelden.

Is deze service gratis?

Nee. Leden van Soos Blauwhuis, KBO en PCOB betalen €10,00 per belasting aangifte.

Bovendien kunnen vanaf dit jaar ook alle Schiedammers, die een huur/zorg toeslag naast hun AOW en eventueel klein pensioen ontvangen, zich aanmelden voor de belastinginvulhulp service. Echter zij betalen naast de genoemde € 10,00 ook een bedrag van € 25,00 (Gelijk aan het jaarlidmaatschap van Soos Blauwhuis.) Voordeel hiervan is dat zij dan ook de keus hebben direct lid te worden van de seniorenvereniging Soos Blauwhuis.

Dus heb je wat hulp nodig bij invullen, maak een afspraak en kom langs. De koffie staat klaar!

Soos Blauwhuis

Kijk hier voor meer informatie over wat je nodig hebt voor je aangifte.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *