Zonnebloem Vlaardingen

door | 9 maart 2023 | Eropuit, Uitgaan

door
Zonnebloem

Met een gezellige groep vrijwilligers zet de Zonnebloem Vlaardingen zich in voor inmiddels 300 van haar gasten. En organiseren we leuke, gezellige activiteiten. Ben je nieuwsgierig naar wat we doen?

Iedereen kan behoefte hebben aan gezelschap, maar heb je lichamelijk ongemakken, dan ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. Daarom komen onze vrijwilligers graag langs voor een kopje koffie of om samen met je op pad te gaan. Daarnaast organiseren wij activiteiten op sociaal, cultureel, muzikaal en recreatief gebied. Uitstapjes: met een bus, boot of gezellig in een zaal met muziek, een hapje en een drankje.

Op 27 februari 2023 hebben we met een bus vol, een rondrit door Rotterdam gemaakt met een lunch in de ballentent. Mevrouw Schippers ( al 8 jaar gast) vertelt hoe zij de dag heeft beleefd:

Wij hebben een leuke dag beleefd met de Zonnebloem. Opgehaald met busjes, verzameld in Holy en daarna door de vrijwilligers in de bus geholpen die ons die dag heerlijk door Rotterdam heeft gereden. Dit keer een andere chauffeur genaamd Jaap die ons veel heeft verteld van de wijken waar we doorheen reden, langs het Kralingse bos met bloeiende sneeuwklokjes, er zat een ooievaar op een nest  dat vond ik heel mooi. Naar het Noordereiland en toen richting de ballentent. Daar kwam de heerlijke bal gehakt met brood, salade en koffie toe! Ik vond het een leuk bruin café. De bus weer in en zo zoetjes aan weer naar Vlaardingen. Opgehaald en weer netjes thuisgebracht. Ik heb een heerlijke dag gehad en ik denk de medegasten ook wel. Hartelijk dank daarvoor, Frida

We organiseren maandelijks een soos met diverse thema’s zoals een bingo, met elkaar pannenkoeken eten, een lezing of een middag muziek. Gewoon een paar leuke uurtjes met elkaar. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen als gast bij onze afdeling? Meld je dan aan!

Zonnebloem Vlaardingen

Er kan zoveel meer dan je denkt!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het is mooi om, met een geweldige groep vrijwilligers, gasten blij te maken met kleine of grote activiteiten. Voor de lach op hun gezicht zetten we ons met z’n allen in.

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...