Vakantie Terschelling regelen

door | 10 maart 2023 | Eropuit, Vakantie

We zijn al heel vaak naar Terschelling geweest. Maar ik wilde ook weleens ergens anders naar toe. We zijn een paar keer “vreemd” gegaan naar Vlieland en Zeeland. Maar Terschelling blijft trekken. Dus we gaan het weer regelen…

Er is van alles te beleven. Noordzeestrand, de Wadden, bossen en duinen. Het groene strand waar altijd het Oeral festival plaatsvind. Vaartochtje maken en zeehondjes spotten.  En als je moe bent van een lange wandeling ga je lekker op een bankje langs de haven zitten.

Inmiddels zijn ook wij een paar jaartjes ouder geworden en ga ik het een beetje anders aan pakken. Ik ga zaken van tevoren regelen!

Zo hebben we een huisje vlakbij de boot. De bedden zijn opgemaakt en linnengoed zoals handdoeken en theedoeken heb ik er bij gehuurd. Ook een bench voor het hondje.

Ik ben nu al met het hondje bezig om te oefenen. We hebben geen auto, dus we moeten de hele reis met het openbaar vervoer maken. Regelmatig ga ik een stukje met de metro zodat hij daar aan kan wennen. Ook ben ik van plan als het mooier weer is om eens een reisje met de trein te maken. Straks onderweg naar Terschelling moet hij ruim 3 uur bij me op schoot zitten.

In het verleden gingen we na aankomst meteen boodschappen doen. Dat doe ik nu niet. Deze keer ga ik de boodschappen voor het weekeind bestellen bij de  Spar. Zij bezorgen ook. Dat is handig.

Ik ga namelijk de koffer ook opsturen met Post NL. En wat blijkt,  de Post NL zit in de winkel van de Spar. Nu nog proberen te regelen dat de chauffeur die de boodschappen bezorgt de koffer tegelijkertijd op het vakantieadres brengt.

Goed geregeld.

Of het is gelukt? Dat hoor je nog eens van mij!

 

Laat een reactie achter

1 reactie(s)
Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Sinds een paar jaar wonen Jerry mijn man, en ik in Maassluis. Het grootste deel van mijn werkzame leven heb ik doorgebracht in de gezondheidszorg en welzijnszorg. Mijn grootste passie is muziek.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

1 Reactie

  1. Anneke

    Wat goed om dit allemaal zo te organiseren…petje af.
    Fijne dagen daar en blijf vooral genieten.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *