Het Trefpunt, een gezellige plek

door | 18 april 2023 | Doen, Ontmoeten

Woon je in Vlaardingen en wil je leeftijdsgenoten ontmoeten voor een praatje? Loop eens langs bij het Trefpunt!

Als je op zoek bent naar een leuke en gezellige plek om andere senioren te ontmoeten, dan is het Trefpunt in buurtpunt Ambacht van Senioren Welzijn iets voor jou. Het trefpunt is een ontmoetingsruimte waar je kunt kletsen, eten en spelletjes kunt doen met andere ouderen, niet alleen uit de buurt, maar uit heel Vlaardingen.

Het Trefpunt is onderdeel van buurtpunt Groot Ambacht, een wijkcentrum in Vlaardingen Groot Ambacht, Babberspolder. Het buurtpunt is een plek waar bewoners, jong en oud, actief bezig zijn en elkaar kunnen helpen.

Er zijn ook korte lijntjes naar maatschappelijke hulporganisaties als je ergens mee zit of advies nodig hebt.

Bij het Trefpunt kun je elke woensdag van 10:00 tot 12:00 uur terecht voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje. Je kunt daarna ook samen lunchen voor een kleine bijdrage. Er wordt elke keer iets anders geserveerd. Je kunt je van tevoren aanmelden bij het buurtpunt of via de telefoon.

Naast kletsen en eten kun je ook meedoen aan leuke activiteiten zoals bingo, diamond painting, muziek, sjoelen of rummikub. Er is voor ieder wat wils.

Het gaat erom dat je plezier hebt en nieuwe mensen leert kennen.

Het Trefpunt is dus een ideale plek voor senioren die zich niet willen vervelen en graag onder de mensen zijn. Je bent van harte welkom om eens langs te komen en de  sfeer te proeven.

Het adres is Rotterdamseweg 176 in Vlaardingen. Je kunt ook bellen naar 06 50 85 99 71  voor meer informatie of om je aan te melden.

Hopelijk zien we je snel bij het Trefpunt!

 

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *