Sleutels gevonden!

door | 24 april 2023 | Thuis, Wonen

Ken je dat, sta je op het punt lekker weg te gaan, sleutels kwijt! Ik weet zeker dat ik ze in m’n zak had… Aaaargh zo irritant. Dat gaat nu een stuk gemakkelijker met de keyfinder.

Mijn man was regelmatig zijn sleutels kwijt en die kunnen dan overal liggen. In de kast, tussen de bank, of op de wasmachine. De gekste plekken en wij maar zoeken. En dat altijd net op het moment dat je de deur uit moet voor een afspraak.

Tijd voor een cadeautje, de keyfinder!

Hoe werkt het?
Je volgt de gebruiksaanwijzing van jouw keyfinder en installeert de app op je mobiele telefoon. Vervolgens verbind je de tracker met de app en je kunt aan de slag. Klinkt misschien wat ingewikkeld maar het wijst zich echt vanzelf. De tracker bevestig je vervolgens aan je sleutels.

Wanneer je nu je sleutels kwijt bent, druk je op de knop in de app en niet snel daarna gaat er een alarm. En geloof me, dat hoor je in huis. Zo kun je je sleutels vinden.

Ook kun je op een kaartje in de app ook zien waar de sleutels liggen. Dus ben je ze buiten verloren, dan kun je hierop zien waar je sleutels de verbinding met je mobiele telefoon verloren en hoogst waarschijnlijk vind je daar je sleutels terug.

En dan kun je zelfs via de tracker een geluid op je mobiele telefoon laten af gaan voor wanneer je je telefoon kwijt bent en niet je sleutels!

Apple airtags kun je hier ook voor gebruiken. Ook fijn, daar kom ik zeker nog op terug. Maar ze zijn duurder en je moet er een Apple telefoon voor hebben. En wat als je niet van Apple bent?

Mijn man gebruikt de keyfinder nu al jaren en ik hoor regelmatig het alarm af gaan om zijn sleutels te vinden. Het werkt dus en zonder hulp 😉

Kieskeurig

Keyfinders vergelijken en kopen. Of bestel bij Bol.com

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *