Heerlijk Zuid-Limburg

door | 26 april 2023 | Eropuit, Geen categorie, Vakantie

Al jaren zijn wij te gast in een van de meest gastvrije hotels in Limburg. Genieten van een groots ontbijt, zwerven door het Heuvellandschap en heerlijk eten in tuinkamer van het hotel. Daar wil je vast meer over weten!

Al jaren komen wij Landhotel Heuvelzicht, prachtig gelegen in Schin op Geul. 25 jaar geleden startten Daan en Andrea Rooding hier hun hotel. Gastvrijheid was ze met de paplepel ingegoten omdat ook hun ouders al in de horeca zaten. Recentelijk is hun zoon Gaston Rooding samen met zijn partner Maxime fulltime mee gaan draaien in het hotel.

Deze plek is een uitvalsbasis voor vele uitstapjes. Op loopafstand van het levendige Valkenburg, op de fiets naar bierstad Gulpen, of op de E-bike naar de wijnboerderijen in de buurt voor een wijnproeverijtje.

Daarnaast ligt het hotel vlak bij het station waardoor je in 20 minuten in het centrum van Maastricht zit. Maastricht is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en cultuur. De stad heeft vele mooie bezienswaardigheden zoals de Sint-Servaasbasiliek, het Vrijthof en het Bonnefantenmuseum. Ook kun je er heerlijk winkelen en genieten van de gezellige terrasjes en restaurants.

Kom je ’s avonds moe terug dan kun je een drankje drinken in de lounge en daarna genieten van een heerlijk driegangenmenu in de tuinkamer van het restaurant, terwijl je uitkijkt op het Heuvelland.

Wij kijken alweer uit naar ons volgende bezoek, wie weet wordt dit ook wel jouw favoriet plekje in Limburg!

Heuvelzicht

Een sfeervol familiehotel, gelegen tussen de velden in Schin op Geul.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een gepensioneerd biotechnoloog, met een passie voor fietsen, geocachen en tech.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *