Natuurlijk op de fiets

door | 1 mei 2023 | Fiefjes, Groetjes van Fief

Op de fiets de natuur in! Het thema van de Fief maand mei. De natuur komt tot bloei en ook Fief bereikt z’n top qua drukte met onze jaarlijkse fietsdag op donderdag 1 juni.

Zoals jullie inmiddels wel weten, zijn wij druk met de voorbereidingen van de Fief fietsdag. Routes maken, locatie vinden, sponsors zoeken, tasjes vullen en vooral veel geregel.

Onze speciale Fief fietsdag vind dit jaar plaats op donderdag 1 juni bij JBC Vlaardingen. Er is een mooie route uitgestippeld, dwars door Maassluis, Vlaardingen Schiedam. De deelnemers ontvangen een hapje en drankje voor onderweg in een bijzonder handige Fief verrassing. Zin om mee te fietsen? Meld je hier aan!

En dat is nog niet alles, vandaag staan wij op de Doe-Mee-Markt in Maassluis. Een markt vol met workshops, demonstraties en informatiekraampjes van allerlei organisaties. Kom je even langs?

Maar goed terug naar de natuur! Na onze Weeting, voor de Fief kenners 😉 bleek dat onze redactieleden graag buiten zijn. Wandelend of op de fiets.

Ruud is bijvoorbeeld lid van het Zuid Hollands Landschap waar ze de meest mooie wandelroutes voor je hebben. Niets zo ontspannend om even in de buitenlucht te zijn, gezond en je komt er echt tot rust!

De vakanties breken ook weer aan. Anja en Petty nemen ons mee. En Marijke en Sonja zochten het verder weg, de één ging koken in de woestijn en de ander zocht de “Big 5’.

Verder delen we natuurlijk graag leuke Uit- en vakantietips. Dat is nooit verkeerd 😉

En dan komt er nog een bijeenkomst Langer thuis, maar hoe?  op woensdag 17 mei. Georganiseerd door Seniorenwelzijn in Ontmoetingscentrum de 5 Molens te Schiedam in samenwerking met Rogplus. Wil je meer weten, kom langs!

Genoeg te doen in Mei dus en te lezen! Op naar mooi weer en samen genieten van de natuur!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Wij wensen iedereen veel plezier op Fief. Zie Fief als een dienblad vol kleurrijke leuke, goede tips, mooie verhalen en ervaringen. Kies zelf uit wat jij nodig hebt om op eigenwijze ouder te worden.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *