Redacteuren gezocht!

door | 29 mei 2023 | Doen, Vrijwilligerswerk

Deze keer een heel ander artikel… Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe redacteuren voor Fief! Misschien iets voor jou?

Ben je creatief, nieuwsgierig, onderzoekend en ga je graag op pad in je wijk?  Vind je het leuk om mee te werken en te bouwen aan een platform voor en door mensen die ouder worden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Maar wat doe je nu eigenlijk als redacteur en wat brengt het jou?

 

Onze redacteuren zijn vrijwilligers die in Vlaardingen, Maassluis of Schiedam wonen. Ze zijn senior in het breedste zin van het woord dus in de leeftijd variërend van 50+, 60+ en zelfs een 80+er. Mensen met verschillende achtergronden, van wetenschapper, huismoeder tot nog werkend in de zorg. En ook verschillende interesses en beweegredenen om te schrijven. Maar wel met één gezamenlijk doel, onze ervaringen en kennis delen op Fief om mensen te inspireren om op eigen wijze ouder te worden.

We komen één keer per maand bij elkaar tijdens de redactievergadering. Hier bespreken en bedenken we met elkaar de inhoud voor de volgende maand aan de hand van ons maandthema. Altijd een drukke gezellige boel omdat we elkaar weer zien en het een moment is om bij te kletsen. Verder denken we na over Fief acties en de plannen voor de komende tijd. Altijd genoeg te doen.

Na de redactievergadering schrijft elke redacteur één a twee artikelen over zijn of haar gekozen onderwerp. De twee hoofdredacteuren ondersteunen hierbij waar nodig en zorgen er uiteindelijk voor dat het op zijn best op Fief geplaatst wordt. En dan is het zover, je artikel wordt gepubliceerd op Fief!

En wat brengt dit jou? Een club met leuke mensen waar mee je samenwerkt aan Fief. Het biedt contacten, je leert nieuwe dingen, bent op de hoogte van alles wat er in deze regio te doen is en je hebt eer van je schrijfwerk omdat het altijd op Fief terug te vinden.

Fief maken we samen!

Word je onze nieuwe redacteur?

Wil je meer weten?

Maak een afspraak met ons via de whatsapp knop rechteronder of mail ons via onderstaande knop.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Wij wensen iedereen veel plezier op Fief. Zie Fief als een dienblad vol kleurrijke leuke, goede tips, mooie verhalen en ervaringen. Kies zelf uit wat jij nodig hebt om op eigenwijze ouder te worden.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *