Taboe, Oehoe

door | 8 juni 2023 | Fiefjes, Verhalen

Gezondheid door
La Solvo

“Het Bos der Taboes: Durven we ze te doorbreken?” Er was eens een betoverend bos waar dieren van allerlei soorten vreedzaam samenleefden. Maar in dit bos waren er ook taboes, geheimen die alleen bekend waren bij de oudere dieren. Uit angst voor afwijzing durfde niemand er openlijk over te praten. 

Op een dag arriveerde er een wijze Oehoe in het bos. Hij had gehoord van de onderdrukte taboes en wilde de dieren bevrijden. Hij nodigde alle dieren uit voor een bijeenkomst in het hart van het bos. Nieuwsgierig en hoopvol kwamen ze één voor één bijeen.

De oude Oehoe sprak: “Beste vrienden, ik ben hier om jullie de kracht van openheid en eerlijkheid te tonen. Laten we de taboes doorbreken die ons gevangen houden en elkaar accepteren.”

Aarzelend kwamen de dieren naar voren. De schildpad fluisterde: “Ik kan niet zwemmen, hoewel ik een schildpad ben.” De andere dieren waren verrast, maar toonden begrip en verzekerden hem dat het oké was. Stap voor stap werden geheimen onthuld. Lees hier verder…

De moraal van dit verhaal: Als we die taboes doorbreken en helemaal onszelf zijn, ontstaat er zo’n fijne sfeer van begrip en verbondenheid. Dus, kom op, laten we die magie verspreiden en de wereld vrolijk en persoonlijk maken!!

Het is soms fijn om te praten over onderwerpen die niemand durft te bespreken, lees boeken of kijk documentaires over bepaalde onderwerpen en luister naar anderen. Wees open-minded en sta open voor nieuwe ideeën van anderen. 

Durf jij je taboes te doorbreken? Durf jij jezelf te laten zien? Let’s go, lieve mensen, let’s go!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben Claudia Willemse. Ik werk als VoetreflexPlustherapeut. Ik ben een Doodle liefhebber. Mijn hobby’s zijn tekenen & schilderen, lekker koken en eten met vrienden. Mijn motto is: “Je kunt alleen tijd verspillen, als je vergeet er van te genieten”

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...