Toe aan een zonnetje!

door | 26 februari 2024 | Fiefjes, Groetjes van Fief

De tijd en ook Fief staat niet stil. De maanden vliegen voorbij, het kan ons in de winter niet snel genoeg gaan totdat er weer een lekker warm zonnetje schijnt. Misschien in maart?

In elk geval begint maart bij Fief met wat nieuws. De Fiefredactie was toe aan wat creatieve vrijheid. Dus daarom zijn de maandthema’s de deur uit. De redacteuren gingen er enthousiast mee aan de slag.

Jan gaat voor ons op zoek naar het zonnetje, want de lente begint. Dat maakt ons blij. Net als een complimentje krijgen, daar loopt Petra warm voor. En doe jij bijvoorbeeld al aan PickleBall? Petty ging erachteraan.

Wijkcentrum de Boei wordt bezocht door Andrea. En wat betekent rijkdom voor Cora? Heb je ook al gekeken naar de serie Oranje Nassau? En wist je dat daar ook mooie app voor wandelingen bij hoort? Ruud legt uit hoe het werkt, zodat je op pad kunt.

Een nieuwtje?

We hebben een nieuwe redacteur erbij. Aad komt ons Fiefteam versterken! Zijn eerste artikel is al geschreven: Hé, wat zeg je?

Nog een nieuwtje?

Op dit moment zijn we bezig met de verhuizing van meer dan 1000 Fief artikelen. Zo leuk om weer eens terug te lezen wat er allemaal op staat. En het geeft ons gelijk weer inspiratie voor nieuwe onderwerpen. We worden blij om te zien hoe de nieuwe Fief platform er uit gaat zien. Voor jullie blijft het nog even een verrassing…

Net als de voorbereidingen voor de Fietsdag op maandag 3 jun!

Zoals je leest is Fief lekker bezig, met een zonnetje erbij zou het helemaal TOP zijn.

Laat een reactie achter

2 reactie(s)
Wij wensen iedereen veel plezier op Fief. Zie Fief als een dienblad vol kleurrijke leuke, goede tips, mooie verhalen en ervaringen. Kies zelf uit wat jij nodig hebt om op eigenwijze ouder te worden.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

2 Reacties

 1. Jan Boumans

  Jullie houden de spanning er wel in! Ik ben ook heel benieuwd naar het nieuwe Fief platform!!
  En dank voor jullie vele werk met al die mooie artikelen.

  Antwoord
  • Tanja

   Lief

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *