De zon schijnt…

door | 25 maart 2024 | Fiefjes, Groetjes van Fief

…hup naar buiten! Heerlijk, wat is het genieten van het frisse voorjaarszonnetje! Je merkt ook dat iedereen er weer op uit gaat. De buren komen allemaal tevoorschijn. Zo gezellig! Tijd om erop uit te gaan.

Deze maand nemen wij afscheid van Marijke, onze stille kracht in de Fief redactie die dan ineens als een duveltje uit een doosje met een rake opmerking kwam. Of een droge opmerking waardoor iedereen in de lach schoot. Marijke gaat verhuizen en kan hierdoor niet langer schrijver voor Fief. Zo jammer. We gaan haar missen maar wensen haar natuurlijk een fantastische nieuwe tijd toe in haar nieuwe Woonplaats.

De redactie is al druk aan het schrijven voor komende maand. De stukjes druppelen al binnen. Zo is Cora begonnen met een opleiding tot stadsgids. Zo bijzonder. En ze neemt ons gezellig mee. Ook Petra gaat aan de wandel met een gezellige groep. Ook worden er heel wat bezoekjes afgelegd aan mooie wijkcentra. Onze redacteuren zitten vol zonne-energie. Ruud, onze techneut, heeft een mooi alternatief voor X, het vroegere Instagram. En Petty doet aan bridgedrive? Weleens van gehoord. En dan is er ook nog een lekker recept en veel organisaties die hun laatste nieuws met Fief delen.

Ik zag op het nieuws dat het Keukenhof voor de 75ste keer open is. Nooit gedacht dat ik dit leuk zou vinden toen ik hier voor het eerst naar toe ging. Was toen al 45 jaar ? Maar ik heb genoten van al die bloemen dus dit uitstapje staat op mijn planning.

Sonja is deze week jarig dus een echt voorjaarsmens. Zij is bezig met het plannen van haar uitstapjes voor dit jaar. Het eerste wat er staat te gebeuren is een uitstapje naar New York.

Zoals je leest … het zonnetje geeft ons energie (zonnetje). Waardoor Fief weer goed gevuld is.  Oohhh ja… en alvast fijne Pasen gewenst

Keukenhof

Het mooiste lentepark ter wereld!

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Het creatieve brein achter Fief. Ik ben getrouwd met Marco en we hebben een lieve zoon en schoondochter. In onze vrije tijd gaan we er graag op uit of lig ik in de knoop bij yoga. Genieten van elkaar staat voorop!

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *