Bewegen op muziek voor senioren!

Bewegen op muziek voor senioren!

Nieuw bij Theater Koningshof: bewegen op muziek voor senioren!

Bewegen is belangrijk voor je lichaam, dat weten we allemaal. Zeker op latere leeftijd is beweging ontzettend goed voor je. Maar het daadwerkelijk doen en ervaren, kan soms de nodige drempels opleveren. Muziek kan je helpen om écht te ontspannen en beter te leren bewegen. Speciaal voor senioren starten we bij Theater Koningshof daarom op 31 oktober met Bewegen op muziek. Onder begeleiding van een professioneel en deskundig dansdocente van Dance Company M’Joy ga je in kleine groepjes aan de slag. Verschillende dans- en bewegingsvormen komen hierbij aan bod – en plezier staat uiteraard voorop!

Verbeter je spierkracht, soepelheid en coördinatie

Door regelmatig te dansen en te bewegen, verbeter je je spierkracht, soepelheid en coördinatie. Tijdens Parklif/ve Festival afgelopen zomer werd er al een eerste editie Bewegen op muziek voor senioren georganiseerd – en dat was een groot succes! Alle deelnemers genoten van de muziek en bewegingen en legden na afloop zelfs leuke, nieuwe connecties onder het genot van een kop koffie.

Vanaf 31 oktober worden de workshops Bewegen op muziek aangeboden in de balletzaal van Theater Koningshof. Als staan te lastig is, kun je uiteraard gebruik maken van een stoel.

De lessen worden aangeboden door Theater Koningshof en Dance Company M’Joy. Deelname is volledig gratis, maar schrijf je vooraf wel even in via www.theaterkoningshof.nl!

Details