Bezoek de Blankenburgverbinding

Bezoek de Blankenburgverbinding

Op zaterdag 18 juni is het weer Dag van de Bouw. Bouwconsortium BAAK en Rijkswaterstaat openen deze dag tussen 10.00 en 16.00 uur de bouwplaats van de Blankenburgverbinding. Bezoekers zijn welkom bij het project in Rozenburg en in Vlaardingen.
Het publiek loopt een route over het bouwterrein en kan zo een kijkje nemen in de bouwkuipen van de Maasdeltatunnel.
In Rozenburg kunnen bezoekers naar binnen bij de ingang aan de Boulevard. In Vlaardingen start de route bij het informatiecentrum aan de Maassluissedijk. Medewerkers op de route vertellen over de ins en outs van het project en beantwoorden vragen. Ook voor kinderen is een bezoek aan de Blankenburgverbinding meer dan de moeite waard. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de grote machines van dichtbij bekijken en een speurtocht over de bouwplaats maken.

Aanmelden
Om het bezoek aan de Blankenburgverbinding zo soepel mogelijk te laten verlopen, kunnen bezoekers zich vooraf aanmelden op www.informatiecentrumbbv.nl/dagvandebouw2022. Hoewel er parkeergelegenheid is, is het verzoek zoveel mogelijk met de fiets te komen. Bij aankomst staan de koffie, thee en limonade klaar. Helaas is het terrein niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel/scootmobiel. Ook kinderwagens kunnen het terrein niet op.

Details