Collegereeks: Onder tsaren en communisten

Collegereeks: Onder tsaren en communisten

De geschiedenis van Rusland met een student voor de klas, senioren te gast. Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan draait de rollen om. De Bibliotheek de Plataan organiseert in samenwerking met deze stichting drie colleges over de geschiedenis van Rusland. De colleges vinden plaats in de Bibliotheek de Plataan, vestiging Holy, Koninginnelaan 773.

Het college wordt gegeven door Wouter van der Hoff. Hij is 20 jaar oud en komt uit Vlaardingen. Wouter is tweedejaars Geschiedenisstudent aan de Universiteit Leiden. Het onderwerp heeft hij gekozen, omdat het heel nauw aansluit bij de actualiteit. Graag wil hij zijn enthousiasme voor zijn vakgebied delen met anderen. Hij zal het thema op een laagdrempelige manier benaderen, waardoor het onderwerp goed te volgen is en het college voor elke deelnemer interessant is.

Toegang is gratis na aanmelden en voor koffie en thee wordt gezorgd. Aanmelden kan bij de klantenservice in een van de  bibliotheekvestigingen, per mail: vlaardingen@debibliotheekdeplataan.nl of telefonisch via 085-0436741 (optie 3)

Details