Computercursus voor beginners

Computercursus voor beginners

Op zoek naar een leuke en gezellige computer- en/of telefooncursus? De Bibliotheek de Plataan vindt het belangrijk dat iedereen zich digitaal kan redden.

Op vrijdag 19 januari 2024 start er een nieuwe reeks computerlessen voor beginners in de Bibliotheek Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100. De cursus is van 10.00-12.00 uur. De cursus bestaat uit 12 lessen Klik en Tik. Je krijgt les in: veilig internetten, zoeken op internet, e-mailen en werken met de digitale overheid en de digitale zorg.

Tijdens de cursus Klik & Tik leer je werken met de computer en het internet. Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Het internet is van alle gemakken voorzien én bereikbaar voor iedereen. Het is daarom handig als je de basis kent. In eigen tempo ga je aan de slag zodat je minder afhankelijk wordt van anderen.

Naast deze beginnerscursus bieden we ook de volgende cursussen aan: Windows, Word, Excel, PowerPoint en de cursus omgaan met de smartphone. Haal de folder in een van onze bibliotheekvestigingen voor het overzicht van het complete cursusaanbod of kijk op onze website

Aanmelden en meer informatie
De complete computercursus is gratis na aanmelden. Bel voor meer informatie of aanmelden naar de bibliotheek tel: 085-0436741 of loop even langs bij de balie.
Mailen of appen om aan te melden is ook mogelijk: Corinne Drescher 06-82008326, cdrescher@bibliotheekvlaardingen.nl

Details