Computerles voor beginners in de Bibliotheek Maassluis

Computerles voor beginners in de Bibliotheek Maassluis

Computerles voor beginners in de Bibliotheek

Minder afhankelijk zijn van anderen voor het regelen van digitale zaken en zelfstandig kunnen werken met een computer. Voor mensen die de hiermee aan de slag willen, heeft de Bibliotheek de Plataan de oplossing!

Computerlessen voor beginners, waarbij je leert werken met de computer vanaf het allereerste begin en kennis maakt met alle begrippen. De lessen worden gegeven door een docent, maar de meeste tijd ben je zelf aan het oefenen met de materie. “Leren door te doen” houdt in dat je zelfstandig en in je eigen tempo werkt aan je eigen digitale vaardigheden. Door de groep klein te houden, krijg je veel persoonlijke aandacht en kan je na een tijdje met zelfvertrouwen de opgedane kennis en vaardigheden toepassen in de praktijk.

Maandagochtend in de bibliotheek

De computerlessen zijn elke week op maandagochtend te volgen. Voor wie direct aan de slag wil zijn er nog plekken beschikbaar om in te stromen. De lessen zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Wel betaal je eenmalig €15,- inschrijfgeld

Ga voor meer informatie naar de Bibliotheek de Plataan in Maassluis, Uiverlaan 18 of bel 085-0436741 en vraag naar onze computerlessen voor beginners.

Details