Computerlessen in de Plataan

Computerlessen in de Plataan

Op zoek naar een leuke en gezellige computer- en/of telefooncursus? De Bibliotheek de Plataan vindt het belangrijk dat iedereen zich digitaal kan redden.

Op vrijdag 1 september start er een nieuwe reeks computerlessen voor beginners in de Bibliotheek Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100.

De cursus bestaat uit 12 lessen Klik en Tik. Vervolgens krijg je les in: veilig internetten, zoeken op internet, e-mailen en werken met de digitale overheid en de digitale zorg. Tijdens de cursus Klik & Tik leer je werken met de computer en het internet. Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Het internet is van alle gemakken voorzien én bereikbaar voor iedereen. Het is daarom handig als je de basis kent. In eigen tempo ga je aan de slag zodat je minder afhankelijk wordt van anderen.

Naast deze beginnerscursus bieden we ook de volgende cursussen aan: Windows, Word, Excel, Powerpoint en de cursus omgaan met de smartphone. Haal de folder in een van onze bibliotheekvestigingen voor het overzicht van het complete cursusaanbod of kijk op onze website.

Aanmelden en meer informatie
De complete computercursus (21 lessen) kost eenmalig € 15,00.
Bel voor meer informatie of aanmelden naar de bibliotheek tel: 085-0436741

Details