De Alex Klaassen Revue Snowponies, een ‘merrie’ Christmas

De Alex Klaassen Revue Snowponies, een ‘merrie’ Christmas

De Alex Klaasen Revue is deze winter terug in Theater aan de Schie met een special edition van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2. Deze kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Een show vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, helemaal in de kerstsfeer.

Zoals drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje woke kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel in The Voice of Bethlehem, een vloggende kerstengel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt. Ook deelt Alex kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst-CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m’n reet en Rendier Rendang.

Dus doe uzelf, uw familie en vrienden een plezier en have yourself a ‘Merrie’ Christmas bij De Alex Klaasen Revue – Snowponies. Met gezellige kerstborrel en live muziek van Rens de Ronde in de foyer!

Details