Ellen ten Damme met Casablanca

Ellen ten Damme met Casablanca

Na lange tijd is het dan ein-de-lijk zover: zaterdag 5 juni 2021 gaat de geschiedenisboeken in als dé dag dat theaters hun prachtige deuren weer mogen openen. Dit fantastische moment laat de Stadsgehoorzaal natuurlijk niet onopgemerkt en stilletjes voorbij gaan. Het Vlaardingse theater is na het goede nieuws direct aan de slag gegaan om van zaterdag 5 juni een feest te maken om niet snel te vergeten. En met succes: niemand minder dan Ellen ten Damme komt een akoestische versie van haar show Casablanca weggeven aan slechts 50 bezoekers. De kaartverkoop start op dinsdag 1 juni om 10:00 uur via stadsgehoorzaal.nl!

Directeur Renske Verbeek kijkt met haar team al maanden reikhalzend uit naar deze dag: “Alhoewel we de afgelopen maanden ten volste hebben benut met vele alternatieve evenementen, is een live voorstelling toch echt het summum van cultuur beleven met elkaar! Dus deze week alle hens aan dek om er samen met het publiek een unieke avond van te maken. En na deze avond, volgen er nog velen, wij zijn er klaar voor!”

Ook Ellen ten Damme staat te springen om weer voor publiek te spelen. Casablanca (akoestisch / concertante) is een intieme, akoestische versie van de muzikale en zinnenprikkelende show Casablanca, waarin zij samen met haar pianist een muzikale ode brengt aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van o.a. Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.

Details