Frans Bauer en Sieneke feesten ’n Avond Met Jou

Frans Bauer en Sieneke feesten ’n Avond Met Jou

Frans Bauer geldt als één van de succesvolste artiesten van Nederland, maar is ook erg populair in Vlaanderen. Hij onderscheidt zich door zijn herkenbare stem en zijn typische levenslied-nummers. Zijn optredens staan bekend als oergezellig, vol Hollandse hits, een spektakel en altijd met die gulle Bauer lach.

Nu slaat hij samen met Sieneke de handen muzikaal ineen. In tijden van onbegrip, onzekerheid en vertwijfeling brengen zij een vrolijke muzikale opsteker. Vocaal zijn beide artiesten een sublieme match en dat is te horen op hun eerste song “Vaya con Dios”. Deze samenwerking smaakt naar meer en daarom gaan zij nu samen op theatertour! Tijdens het theaterconcert horen we alle nieuwe duetten en nog veel meer! ‘n Avond met jou van Frans & Sieneke is een avondvullend concert onder begeleiding van de Holland Showband. Een feest staat garant.

Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen. Een concert met muziek om naar te luisteren, maar ook een feestje op te bouwen.
Wat een eer om Frans en Sieneke (naast de grote zalen als Ahoy) nu ook weer in Vlaardingen te mogen verwelkomen!

 

 

Details