Genesis Project: een echte muziekbelevenis in het theater

Genesis Project: een echte muziekbelevenis in het theater

Het live album Seconds Out is misschien wel het meest legendarische album van de band Genesis. Het album stamt uit de creatiefste periode van de band: de periode van Peter Gabriel als leadzanger, maar ook die van de eerste twee albums waarop Phil Collins de vocalen – zeer verrassend – overnam. Zaterdag 26 februari 2022 heb jij de kans om dit album in zijn geheel live te beluisteren in Theater Koningshof, met de Nederlandse band Genesis Project op het podium.

Een complete show met twee drummers

Genesis Project brengt het album Seconds Out met groot enthousiasme naar het podium van Theater Koningshof. Compleet met twee drummers is dit een strakke eigentijdse show, die zelfs de echte Genesis liefhebber zeker niet zal teleurstellen. Vette keyboards en bass pedals, loepzuiver gitaarwerk, Gabrielleske zang en bombastische drums staan garant voor de authentieke sound! Deze band is dan ook veel meer dan een tributeband en neemt je helemaal mee in de wereld van de intelligente rock van Genesis.

Sluit je ogen en je hoort en voelt Genesis. Heb je je ogen open dan ervaar je de muziek gehuld in een prachtige lichtshow en met verrassende visuals.

Kom jij ook?

Details