Het Voedselbos

Het Voedselbos

Het Voedselbos van Vlaardingen is een uniek stukje natuur waarin vooral eetbare gewassen staan die niet als monocultuur zijn geplant. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd zodat iedereen kennis kan maken met het gedachtegoed van voedselbossen.

Rondleiding

Wil je meer weten over het hoe en waarom van voedselbossen en over Voedselbos Vlaardingen? Ga dan een keer mee met een rondleiding op de laatste zondag van de maand. De rondleiding is op basis van waardebepaling achteraf. Je bepaalt na afloop wat je het waard vond en doneert dit bedrag aan de persoon die de rondleiding verzorgt. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan de stichting Voedselbos Vlaardingen.
Meld je wel van te voren aan. Omdat de belangstelling voor deze rondleidingen groot is, is het verstandig om je op tijd aan te melden. Dat kan tot en met de zaterdag voor de excursie via: info@voedselbosvlaardingen.nl. Maar eerder is beter. Vermeld bij je aanmelding ook je telefoonnummer.

De planning is altijd onder voorbehoud. Deelnemers ontvangen altijd bevestigingen of annuleringsberichten als dat nodig is.

Details