Hoe kan ik zo veilig mogelijk (web)winkelen?

Hoe kan ik zo veilig mogelijk (web)winkelen?

Voor inwoners van Vlaardingen en Maassluis organiseren “Sociaal Raadslieden Minters” een informatiebijeenkomst met als thema: “Hoe kan ik zo veilig mogelijk (web)winkelen”?

Of je nu een nieuwe tweedehands bankstel zoekt via Marktplaats of een nieuw paar schoenen bij een webwinkel koopt, online winkelen is een alledaags ding geworden. Tijdens deze bijeenkomst gaan we bespreken waar je op moet letten bij het online winkelen zodat je het zo veilig mogelijk voor jezelf kunt maken.

  • Is  de verkoper op Marktplaats wel te vertrouwen?
  •  Is de webshop aangesloten bij een vereniging?
  • Hoe kan ik veilig online betalen?
  • Wat als ik niet tevreden ben over een de aankoop?
  • Kan ik de koop ongedaan maken?

Aanmelden via ons e-mailadres: sociaalraadslieden@minters.nl onder vermelding van uw naam, woonplaats, naam en datum van de cursus.

Heeft u vragen over een bijeenkomst? Neem dan contact op met de Sociaal Raadslieden. Zij zijn elke werkdag telefonisch te bereiken tussen 11:00 en 13:00 uur op telefoonnummer: 010 435 1022.

Bij alle ontmoetingen moet rekening worden gehouden met ieders gezondheid en dienen de instructies van het RIVM en de regering gevolgd te worden. Dat verwachten ze ook van u wanneer u Minters bezoekt. Om die reden kunnen ze een beperkt aantal deelnemers verwelkomen voor deze bijeenkomst.

Details