Huub Stapel: Familie

Huub Stapel: Familie

Huub Stapel is weer terug in de Koningshof

De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Huub Stapel is een man die zegt waar het op staat. Een man die de waarheid verteld. Hij staat bekend om muziek, televisie en theater. In de voorstelling alleen familie heeft Huub het over hoe diep familieruzies gaan. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt je, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens.
Het wordt een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.
Voor én na de voorstelling van Huub Stapel speelt de Vocal Harmony groep Breeze-In in het Atrium van Theater Koningshof. Maak er een volledige avond uit van en kom lekker wat eerder genieten bij het theater! Kom je ook?

Details