Klaphuys Maassluis

Klaphuys Maassluis

Persoonlijke verhalen, foto’s en filmpjes over Maassluis – toen en nu!
Er zijn vast nog wel (Maas)Sluizers die thuis achterin een kast foto’s van Maassluise gebeurtenissen hebben liggen. Achter elke foto zit een verhaal. En dat verhaal willen wij graag horen. Elke woensdagmiddag wordt er een serie foto’s of een film vertoond. En het gaat altijd over onze gemeente Maassluis van toen en nu.

Verschillende mensen brengen nieuwe of oude foto’s mee op een stickje. Dus elke week is anders. Heeft u zelf prachtige foto’s van Maassluis in een boek, dan willen wij die graag kopiëren en mogelijk uw verhaal erbij horen. De foto’s halen wij niet uit uw boek. Heeft u geen verhaal kom dan luisteren wat wij er over weten te vertellen.

Het gaat om uw familieportretten of samenkomsten bij verenigingen, natuurlijk mogen het ook foto’s van straten en gevels zijn. En mee klappen mag altijd. De naam Klaphuys komt van klappen en dat betekent kletsen en huys is de locatie waar men onder het genot van koffie en thee met een koekje lekker even uit de school kan klappen over vroeger en nu. U bent van harte welkom.

Ingang achter het stadhuis aan de kant van de Beethovenlaan: volg de bordjes KCA.

Details