Laagdrempelig sport en bewegen

Laagdrempelig sport en bewegen

Gratis kennismakingsprogramma  
Dankzij een bijdrage vanuit het Vlaardings Sportakkoord kunnen inwoners van Vlaardingen vanaf januari 2022 gratis kennismaken met verschillende laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten. Het kennismakingsprogramma wordt georganiseerd door Vlaardingen in Beweging (ViB) in samenwerking met verschillende Vlaardingse sport- en beweegaanbieders. Het programma duurt 6 tot 8 weken en wordt vier keer per jaar aangeboden.

Onder begeleiding
Onder begeleiding van de buurtsportcoach van Vlaardingen in Beweging maak je wekelijks kennis met verschillende sport- of beweegactiviteiten. Na afloop van het programma mag je nog twee gratis proeflessen volgen bij een of meerdere aanbieder(s). Indien nodig begeleidt de buurtsportcoach je bij het maken van een keuze tussen de verschillende activiteiten of bij het vinden van een andere passende beweegactiviteit.

De activiteiten (zie programma) vinden plaats op locatie bij de Vlaardingse sport- of beweegaanbieders. Plezier en het opbouwen van zelfvertrouwen staat voorop! Door samen te bewegen doen deelnemers nieuwe sociale contacten op en mogelijk zit daar zelfs een leuk beweegmaatje bij!

Meld je snel aan er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Details