‘Natte Thee Tour’

‘Natte Thee Tour’

We mogen veel niet in deze lastige tijd maar we mogen wel wandelen! Drie bekende oer- Vlaardingse horecabedrijven slaan de handen in één en presenteren de “Natte Thee Tour”!

Vanaf zaterdag 6 februari wordt er elke zaterdag- en zondagmiddag een high tea “take away” wandeling georganiseerd à € 19,50 p.p. Voor kinderen tot 12 jaar is er een aan- gepaste versie à € 9,50 p.p. De start en finish is bij het Delta Hotel en er zijn tussenstops bij Café de Waal en Pannenkoekenhuis ’t Hof. De versnaperingen kunnen opgehaald worden bij de locaties. In verband met de coronaregels mag dat daar niet genuttigd worden. De hapjes en drankjes worden meegegeven in disposables en/of tasje voor onderweg.

De wandelroute is gebaseerd op de aloude historische route van ‘t Oft naar ‘t Oofd. Deze route verbindt het groen van onze binnenstad met het water van de Nieuwe Maas. Vroeger flaneerden de jonge verliefde stelletjes langs deze mooie route en maakten zij elkaar het hof. Je kunt zelf de starttijd bepalen tussen 12.00 en 16.00 uur, de wandeling van 4,5 kilometer duurt circa 1,5 uur. Je krijgt een route mee bij het Delta Hotel en daar betaal je de gehele tour vooraf.

Reserveren?

Maak je reservering via de receptie van het Delta Hotel uiterlijk vrijdag voor 12.00 uur ’s middags
via 010-4345477 of info@deltahotel.nl. Deze tour wordt georganiseerd tot het einde van de horeca lock-downperiode. Buiten geldt dat je gezelschap uit maximaal twee personen mag bestaan. Huishoudens en kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.

Details