Online themabijeenkomst: Depressie, komt vaker voor dan je denkt

Online themabijeenkomst: Depressie, komt vaker voor dan je denkt

Zorgt u voor iemand met depressieve klachten? Dan is de gratis online bijeenkomst Depressie op 13 juli om 19.30 uur wellicht iets voor u. Tijdens deze bijeenkomst leert u meer over zorgen voor iemand met depressieve klachten, krijgt u antwoord op uw vragen en kunt u ervaringen delen met andere mantelzorgers. Na de bijeenkomst voelt u zich sterker in uw rol als mantelzorger.

De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst is in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg en Stichting Onder Een Dak. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo bent u verzekerd van deskundige informatie, een antwoord op uw vragen waar u echt iets mee kunt en professionele begeleiding.

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Alle volwassen mantelzorgers die zorgen voor iemand met depressieve klachten aan deze gratis bijeenkomst deelnemen.

Aanmelden voor de online bijeenkomst kan door te mailen naar info@mintersmantelzorg.nl onder vermelding van regiobijeenkomst 13 juli . Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neemt dan contact op met Linda Verhage, projectleider Minters Mantelzorg

Details