Open Deur Dag

Open Deur Dag

Alle Schiedammers zijn van harte welkom in SooS Blauwhuis, de deuren staan wijd open om onder het genot van een vers bakje koffie of iets sterkers, kennis te komen maken met een aantal activiteiten binnen SooS Blauwhuis. Alle Schiedammers zijn welkom maar een speciaal welkom voor de iets oudere Schiedammer.
Wij zijn op zoek naar jonge senioren die naast onze bestaande activiteiten frisse nieuwe ideeën hebben over hoe de senior van de toekomst zijn vrijetijd binnen de sociëteit kan invullen.

Het wordt in ieder geval een vrolijke dag met presentaties van  activiteiten zoals die op verschillende dagen in de sociëteit plaatsvinden. Van biljarten tot crea en van schaken tot sjoelen of rustig een krantje lezen.  Maar ook uitleg over de vormen van ondersteuning die aan de leden geboden wordt, zoals hulp bij het invullen van de inkomstenbelasting formulieren of, heel actueel, het aanvragen van de energietoeslag. (Kan nog tot 1 november).
Ook zijn de deuren van Schiespoor geopend zodat er genoten kan worden van de modelspoorbanen waarop verschillende treinen te zien zullen zijn.

Naast de presentaties kunt u ook genieten van muziek.

In de ochtend treedt Tanya Tienpont op met lichtklassieke harpmuziek. Tanya heeft haar sporen als harpiste en muzieklerares al ruimschoots verdient en zal gedurende de ochtend prachtig mooie lichtklassieke melodieën uit haar harp toveren.
In de middag zal de Schiedamse zanger/gitarist Itsvan Ouborg een optreden verzorgen. Itsvan speelt zowel Engels als Nederlandstalige rustige popmuziek, meezingen en dansen wordt sterk aanbevolen.
Itsvan staat net als Tanya garant voor zeer aangename muziek in de sfeervolle sociëteitsruimte van SooS Blauwhuis.

Details