Picknick met poëzie en muziek

Picknick met poëzie en muziek

Hoe gezellig? Tijdens de eerste zondag in de week van de cultuur kan je in het park achter Theater Koningshof genieten van een picknick met poëzie en muziek.
In een intieme zomerse buitensetting kan je onder het genot van een frisse picknick met lekkere lunchdingetjes je zintuigen verder met woorden en klanken laten verwennen.

Er zijn poëzie-optredens van o.a. Wouter van Heiningen (presentator, dichter en directeur Bibliotheek de Plataan), Joz Knoop (https://jozknoop.nl/), Marleen Opschoor (Maassluis, dichtbundel Dichtpuntjes), Jaap van Oostrum (stadsdichter Maassluis) en Jelle Ravenstein (dichter en columnist van Maassluis.nu).
De optredens worden afgewisseld door muziek van Petit Acoustique (semi-akoestische band met eigen nummers) en een gelegenheidsband van musici die momenteel verblijven op de hotelboot Lady Anne.

Toegang is gratis, maar je maakt er een zomerse totaalbeleving van door bij Theater Koningshof er een lekkere picknick met lunch lekkernijen bij te bestellen.
Voor € 12 per persoon heb je een lunch met twee rijkbelegde broodjes, een sapje, stukje fruit en een zoete versnapering. Er zit ook een picknickkleedje bij, om uit te leggen in het park.

Details