Qi-gong / Tai-Chi: Ontspannend en plezierig voor iedereen!

Qi-gong / Tai-Chi: Ontspannend en plezierig voor iedereen!

Qi-gong / Tai-Chi is een eeuwenoude Chinese bewegingsvorm. In onze tijd wordt Tai Chi vooral beoefend om spieren en gewrichten soepel te maken en in het algemeen om de gezondheid te bevorderen. Stichting Tairos gaat na de herfstvakantie weer van start met een nieuwe Beginnersgroep “Qi-gong / Tai-Chi”.

U leert de basisprincipes, waarbij de nadruk zal liggen op Qi-gong. Qi-gong bestaat uit langzame, vloeiende bewegingen die in een vaste volgorde worden uitgevoerd.
Het is eenvoudig om te leren en heeft een positief effect op de concentratie, evenwicht en ademhaling. Door het rustige tempo zijn de oefeningen voor vrijwel iedereen geschikt en het is ontspannend en plezierig om te doen.

De lessen worden op dinsdagmiddagen door een ervaren en enthousiaste docent gegeven. Speciale kleding is niet vereist. Zorg wel voor kleding en schoenen waarin u zich makkelijk kunt bewegen.

Graag (van tevoren!) aanmelden voor een proefles op 26 oktober of 2 november. Ook als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Wilma Evers.

Details