Roomspray maken

Roomspray maken

Bij vergaderboerderij de Polderij is nu  een kleine koffiebar de Weij bar gevestigd, met een zelfoogst- en bloemenpluktuin. Op deze locatie worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Roomspray maken

Met een heerlijke geur in huis voel je je snel thuis, maar een kamergeur (roomspray) uit de winkel bevat vaak chemische stoffen die slecht zijn voor het milieu én voor je gezondheid. Daarnaast zijn ze vaak verpakt in plastic. Dat kan anders!

Stel zelf je favoriete roomspray samen met wilde kruiden, etherische oliën en edelsteentjes samen met kruidenheks en herborist Janneke van Het Dwaalspoor. Wist je dat kruiden naast geneeskrachtige eigenschappen, ook magische eigenschappen bevatten? Je krijgt je roomspray vol kruidenmagie mee naar huis in een glazen sprayflesje. Lekker duurzaam.

De kosten zijn € 15,- p.p. inclusief materiaal. De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. Er is plek voor max. 10 deelnemers vanaf 8 jaar. De workshop vindt plaats bij Weij Streekproeverij,

TIP: deze workshop kun je ook goed combineren met koffie met huisgemaakt lekkers, een lokale lunch of compleet verzorgde picknick bij de Weij Bar (OPEN op za van 11-16u en op zo van 12-16u).

Details