The Wanderers play Elvis!

The Wanderers play Elvis!

Ben jij of ken jij een echte Elvis fan? En zoek je nog iets leuks voor Sinterklaas? Vraag of geef dan een ticket voor The Wanderers Play Elvis! Op 9 december kun je komen genieten van een heerlijk muzikale voorstelling. The Wanderers brengen met authentieke sound en scherpe looks de lekkerste Elvis hits uit de fifties en sixties naar Theater Koningshof in Maassluis. Waar nodig mierzoet, dan weer swingend en energiek!

Blue Suede Shoes, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock…

Tijdens The Wanderers Play Elvis komen veel van Elvis’ grootste hits voorbij. Blue Suede Shoes, Heartbreak Hotel en Jailhouse Rock natuurlijk, maar ook rustigere nummers als Peace in the Valley of het prachtige Love Me komen voorbij. Geen pruiken of verkleedpartijen, maar gewoon een steengoede muzikale avond.

Contrabassist Johan Struik en drummer Marc Burger leggen de voortstuwende basis, terwijl gitarist Ron ‘Parelvet’ Smith verleidt met waanzinnige klanken. Zanger Maarten Teekens vindt de perfecte balans tussen het vocaal in de huid van Elvis kruipen, maar ook volledig zichzelf blijven. De rollende pianoklanken van Govert van der Kolm maken het geheel op sublieme wijze af.

Naast swingen, zwijmelen en meezingen kun je luisteren naar de mooiste verhalen van journalist/columnist/Elvis liefhebber Kees Thies. Hij verdiende zijn sporen achter de schermen bij bekende TV shows en als hoofdredacteur bij meerdere kranten. Je bent op 9 december dus in goede handen! Deze avond wil je niet missen!

Voor én na de voorstelling van The Wanderers spelen de mannen van Anyways fijne akoestische covers in het Atrium van Theater Koningshof. Maak er een volledige avond uit van en kom lekker wat eerder genieten bij het theater!

Details