Waterpolo voor senioren

Waterpolo voor senioren

Op vrijdag 15 oktober  kunnen senioren uit Vlaardingen, Schiedam en omstreken gratis kennismaken met OldStars waterpolo in Zwembad de Kulk in Vlaardingen. De eerste training wordt gegeven door niemand minder dan waterpolocoach Robin van Galen en topscoorder van de damesploeg die goud behaalde op de Olympische Spelen in Peking: Daniëlle Verspoor-de Bruijn.

De clinic is bedoeld voor oud waterpolospelers die blessuregevoelig zijn, maar ook voor geïnteresseerden met weinig of geen ervaring. De OldStars waterpolo kick-off in Vlaardingen is een gezamenlijk initiatief van de KNZB, het Nationaal Ouderenfonds en ZVVS.

OldStars waterpolo in Vlaardingen
Het Nationaal Ouderenfonds zet zich met OldStars waterpolo in voor de verbetering van de vitaliteit van ouderen en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbinding. Er worden naast het waterpolo ook diverse beweegvormen aangeboden en er is ruimte voor het sociale aspect met een kopje koffie en gezelligheid. In de visie van OldStars is waterpolo niet het doel, maar een middel om actief en sociaal bezig te zijn. ZVVS start op 15 oktober met de eerste groep OldStars waterpolo spelers.

Programma kick-off vrijdag 15 oktober:
09:45 uur                                Inloop met koffie en thee
10:00 uur                                Welkomstwoord
10:15 uur                                Start clinic in doelgroepenbad door Robin en Daniëlle 
11:15 uur                                Afronding met een drankje en Vlaardingse ijzerkoekjes

Details