Wijlacker & Kolen brengen ode aan Lennon & McCartney

Wijlacker & Kolen brengen ode aan Lennon & McCartney

Beatles-fans opgelet: op donderdag 24 maart brengen muzikanten Jop Wijlacker & Dennis Kolen een ode aan de legendarische helden John Lennon & Paul McCartney. Na 4 succesvolle jaren te hebben getourd met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ moesten de heren niet lang nadenken over de vervolgstap en dompelden ze zich helemaal onder in de wereld en het repertoire van Lennon & McCartney.

Van Strawberry Fields tot Across the Universe

In 1997 leren Jop Wijlacker en Dennis Kolen elkaar kennen via de Rotterdamse muziekscene. Ze worden al snel vrienden – en ook hun muzikale paden kruisen elkaar regelmatig. Tijdens een spontaan akoestisch optreden backstage in Berlijn, in 2014, ontdekken ze dat ze ook op muzikaal gebied erg goed bij elkaar passen. Op 24 maart nemen de heren je in intieme setting mee op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry Fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’.

Een weerspiegeling van het grootste schrijversduo allertijden

Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Benieuwd? Kom dan op 25 maart naar Theater Koningshof!

 

 

Details