Workshop ziekenhuisportaal

Workshop ziekenhuisportaal

Kom je weleens in het ziekenhuis voor controle of opname? Misschien ben je dan al eens geïnformeerd over het gebruik van het patiëntenportaal. Dat is een website die inzage geeft in jouw eigen medische dossier.
Wil je je goed kunnen voorbereiden op de volgende afspraak in het ziekenhuis? Of wil je de afspraak met jouw arts verzetten of de arts online spreken? Dat is allemaal mogelijk via het patiëntenportaal. Benieuwd naar wat het patiëntenportaal is en hoe je daar gebruik van kan maken? Doe mee met de workshop ‘ziekenhuisportaal’ op vrijdag 30 september of 25 november van 14:00 tot 16:00 uur in de Bibliotheek de Plataan in Maassluis.

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers per workshop. Het aanmeldformulier is te vinden op de website van de Bibliotheek de Plataan. Ben je nog niet zo digitaal-vaardig of heb je vragen, neem dan eerst even contact op met de docent Barbara Teuben 06-30654741.

De komende maanden organiseert de Bibliotheek de Plataan in Maassluis verschillende workshops die te maken hebben met de Digitale Zorg. Raadpleeg het volledige programma op onze website.

Details