Zonnebloemen schilderen

Zonnebloemen schilderen

Tijdens deze workshop van Nelie Meininger ga je prachtige zonnebloemen schilderen op canvasdoek.
Het schilderen van de bloemen met de juiste penseelstreken is een van de handige tips die je nodig hebt om tot een mooi resultaat te komen. Je leert tevens het opladen en hanteren van de kwasten, zodat je er goed mee kunt schilderen. Je gaat schilderen volgens de techniek van Gary Jenkins.

Aan het einde van de workshop is het schilderij klaar om mee naar huis te nemen. Neem een draagdoosje mee, want het schilderij is dan nog nat.

Over Nelie Meininger: Nelie vertelt: “Op vrij jonge leeftijd ben ik naar Canada vertrokken en heb daar 20 jaar gewoond. Ik ben actief in de kunstwereld van Toronto bezig geweest, deels met mijn toenmalige man, een bekend beeldend kunstenaar. Na veel reizen ben ik uiteindelijk toch weer in Nederland terug gekomen. In 2011 heb ik mijn certificaten in de Gary Jenkins schildertechniek behaald. Iedereen gaat naar huis met een prachtig schilderij, de meeste mensen kunnen ook niet geloven dat ze het zelf gemaakt hebben, dus iedereen is happy en we hebben allemaal een heerlijke avond gehad.”

Details