Fief Fietsdag 2022

Na de succesvolle fietsdag van 2021 hebben wij ook dit jaar weer mee gedaan aan de Wereld Fietsdag op vrijdag 3 juni.

🚲 Download de route

Speciaal voor de Fief Fietdag is er een mooie route uitgestippeld, dwars door Maassluis, Vlaardingen Schiedam. Het is natuurlijk zonde om deze bijzondere route niet met iedereen te delen.

Het startpunt van de route is bij Hoeve Avondrust in Vlaardingen. Natuurlijk is het mogelijk de route vanaf ieder punt te beginnen.

📸 Fotowedstrijd

Deelgenomen aan de Fief Fietsdag? Vergeet dan niet je foto in te sturen voor de Fotowedstrijd. Insturen kan via de mail naar info@fief.nl of op het prikbord. Op het prikbord vind je trouwens ook al vele mooie kiekjes van andere deelnemers.

Voor de winnaars van de Fotowedstrijd mogen we dit jaar mooie prijzen weggeven van o.a. van Kortenhof Fietsen en Hoeve Avondrust. Stuur dus snel je foto op!

Lees meer over de fotowedstrijd »

De Fief Fietsdag wordt mogelijk gemaakt door

Een terugblik op vorig jaar

Vorig jaar fietsten ruim 200 deelnemers met ons mee. Vanuit drie verschillende startpunten hadden we een schitterende tocht met mooi weer. Jan maakte deze mooie terugblikvideo als herinnering. 

Wie is Fief?

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.