Fief Fietsdag 1 juni 2023

Na de succesvolle fietsdagen van 2021 en 2022 organiseert Fief ook dit jaar weer graag een fietsdag! Na de mooie, lieve en enthousiaste reacties van vorig jaar, zien we er naar uit om iedereen weer te ontmoeten. En natuurlijk zijn we dol op fietsen. 

We nodigen jullie dan ook van harte uit om mee te fietsen op donderdag 1 juni 2023!

Wat gaan we doen?

Speciaal voor de Fief Fietsdag is er een mooie route uitgestippeld, dwars door Maassluis, Vlaardingen Schiedam. Een route van 32 km die je geheel “op eigen wijze” kunt fietsen. Maak er een lekker dagje weg van!

Iedereen fietst op eigen gelegenheid. Ben je alleen en wil je liever met een groepje fietsen? Dan kun je dit aangeven op het aanmeldformulier.

We starten bij JBC Vlaardingen

Aan de Watersportweg 7.

Hier ontvang je de route, een hapje en drankje voor onderweg in een bijzonder handige Fief verrassing.

Voordat je gaat fietsen nodigen we je graag uit voor een kopje koffie met een potje jeu de boule. Verrassend leuk om te doen.

Tot donderdag 1 juni!

Fiets je mee?

Inschrijven is niet meer mogelijk. Wij zijn nu in volle vaart aan het voorbreiden om alle deelnemers te verwelkomen! We hebben mooi weer besteld en gaan er weer een leuke dag van te maken.

Meer over het opstappunt

Op de Fief Fietsdag staan er ervaren vrijwilligers klaar zodat je een balletje mee kunt gooien om de sfeer te proeven en te ervaren wat het spel inhoudt. 

Jeu de Boules Club Vlaardingen heeft 44 buitenbanen en een hal, de boulodrome, met 12 binnenbanen. Naast spelen kun je ook aan traningen deelnemen. Ook worden er regelmatig klaverjasavonden en andere festviteiten georganiseerd. De manier om nieuwe mensen te ontmoeten. 

Wie is Fief?

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.  

De Fietsdag wordt gesponsord door