Fief Fietsdag 2022

Na de succesvolle fietsdag van vorig jaar doen wij ook dit jaar weer graag mee aan de Wereld Fietsdag op vrijdag 3 juni.

🚲 Een nieuwe route!

We hebben weer een mooie route voor je uitgestippeld, dwars door Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De route is rond de 30 km.

Het startpunt is bij Hoeve Avondrust in Vlaardingen. Bij deze sfeervolle boerderij ontvangen we jullie met wat natuurlijk lekkers.

Je ontvangt dan ook de route, een hapje en drankje voor onderweg en een Fief verrassing. Net zoals vorig jaar is deelname gratis.

📸 Fotowedstrijd

Natuurlijk is er, net als vorig jaar, een fotowedstrijd verbonden aan de Fietsdag. Dit keer mogen we mooie prijzen weggeven van o.a. van Kortenhof Fietsen en Hoeve Avondrust.

Lees hier meer over de fotowedstrijd »

👍 Praktische informatie

Startlocatie
Hoeve Avondrust
Zuidbuurt 46, 3132 KB Vlaardingen

📍 Open in Google Maps »
🅿️ Parkeerplek in de buurt »
🚇 Metrohalte Vlaardingen-West »

Startmomenten
Om iedereen warm ontvangst te kunnen geven en drukte te voorkomen, maken we tijdsloten verdeeld over de ochtend. Tijdens het inschrijven is het mogelijk je voorkeur op te geven voor twee van de volgende tijdsloten.

10:00 tot 10:20 uur
10:30 to 10:50 uur
11:00 tot 11:20 uur
11:30 tot 11:50 uur

Fietsen in een groep
Iedereen fietst de route op eigen gelegenheid. Wanneer je alleen deelneemt en het leuk vind om met een groep de route te starten, horen wij dat graag. De deelnemers die ‘ja’ invullen worden met elkaar in contact gebracht op het startpunt.

Deze groep zal vervolgens starten om 11:00 bij Hoeve Avondrust in Vlaardingen.

Aanmelden voor de Fief Fietsdag

Aanmelden kan tot 27 mei aanstaande. Na het aanmelden ontvang je binnen 5 dagen van ons een bevestiging.

De Fief Fietsdag wordt mogelijk gemaakt door

Een terugblik op vorig jaar

Vorig jaar fietsten ruim 200 deelnemers met ons mee. Vanuit drie verschillende startpunten hadden we een schitterende tocht met mooi weer. Jan maakte deze mooie terugblikvideo als herinnering. 

Wie is Fief?

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.