Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen

Het zal niemand ondertussen ontgaan zijn: onze prachtige stad Vlaardingen heeft 750 jaar stadsrechten en dat wordt het hele jaar gevierd met de meest uiteenlopende en gave activiteiten en evenementen. Ook de Stadsgehoorzaal trakteert; zo reist het theater met de Stadskaravaan langs de Vlaardingse wijken met theater, muziek en dans (op zaterdag 14 oktober geniet je van de laatste editie van dit jaar op het Erasmusplein). Maar daarnaast biedt de Stadsgehoorzaal dit theaterseizoen twaalf geweldige theatervoorstellingen aan voor maar €7,50* per kaart in plaats van de normale gemiddelde prijs van € 27,50.

De Stadsgehoorzaal wil zoveel mogelijk mensen bereiken en theater aantrekkelijk en toegankelijk laten zijn voor iedereen. Om zo veel mogelijk mensen te bereiken zijn er dit seizoen dan ook 12 uiteenlopende theatervoorstellingen uitgezocht, waarvan een kaartje slechts € 7,50 kost. Klik op de evenementenlink voor de beschikbaarheid

*Actievoorwaarden
–  Er kunnen max. 4 kaarten voor € 7,50 worden besteld;
–  Meer kaarten kunnen tegen het reguliere tarief (te vinden op de bestelpagina van de betreffende voorstellingen) worden aangeschaft.

Details