Bestel nu kaarten voor de nieuwe comedy musical van Simone Kleinsma

Bestel nu kaarten voor de nieuwe comedy musical van Simone Kleinsma

Simone Kleinsma, de grand dame van de Nederlandse musical, viert volgend seizoen haar jubileumjaar met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita.
Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde. De gloednieuwe musical met Simone Kleinsma én
Paul Groot in de hoofdrollen is op dinsdag 21 en woensdag 22 november 2023 te zien in Theater aan de Schie. De kaartverkoop is per direct van start gegaan.

De Hospita vertelt het verhaal van een revuester en comédienne van toen. Madeleine Coutard, gespeeld door Simone Kleinsma, moet haar weg vinden in de verwarrende wereld van vandaag wanneer drie jonge studenten uit geldnood bij haar intrekken. Deze brengen veel lawaai en vooral discussie met zich mee waardoor het leven van Madeleine én dat van haar inwonende voormalige kostuumontwerper, gespeeld door Paul Groot, volledig op zijn kop worden gezet. Wanneer vervolgens haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt is de verwarring compleet.

De Hospita neemt u mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een live orkest brengen de revue van toen – in een oogstrelend eigentijds jasje – terug naar het theater. De Hospita, met Simone Kleinsma en Paul Groot, is dinsdag 21 en woensdag 22 november
2023 te zien in Theater aan de Schie. Kaarten zijn te koop via de evenementen website

Details