Cuby’s Blues klinken opnieuw in de Stadsgehoorzaal

Cuby’s Blues klinken opnieuw in de Stadsgehoorzaal

Erwin Java, Erwin Nyhoff en Sean Webster brengen ode aan Cuby & The Blizzards.

Op donderdag 26 oktober kunnen blues liefhebbers hun hart ophalen in de Stadsgehoorzaal. Gitarist Erwin Java, die zelf 25 jaar lang met Cuby & The Blizzards tourde waaronder een show in Vlaardingen in 2008, brengt deze avond een ode aan de muziek van deze band en leadzanger Harry Muskee. Tijdens de show wordt Erwin Java bijgestaan door twee speciale gasten, namelijk Erwin Nyhoff en Sean Webster (UK). Het drietal zal in deze voorstelling de grote hits als Window of my eyes en Appleknochers Flophouse zingen. 

Tijdens deze voorstelling staat er geen tribute band op het podium, maar het langstzittende lid van de band zelf. Samen met een sublieme band vol blazers brengt Erwin Java het échte werk ten gehore. Naast de bekende nummers van Cuby & The Blizzards komen ook songs uit de solocarrière van leadzanger Harry Muskee langs. Uiteraard kan ook de eerste gouden plaat van de band, “Cats Lost” niet ontbreken in het programma.

Laat je omver blazen door deze fenomenale muziek, met fantastische blazers, gastvocalisten Erwin Nyhoff en Sean Webster én uiteraard de meesterlijke melodieën gespeeld door gitarist Erwin Java.

Details