Meat Loafs Bat Out of Hell met René van Kooten & Tessa Sunniv

Meat Loafs Bat Out of Hell met René van Kooten & Tessa Sunniv

45 jaar na het overdonderende succes van zijn album Bat out of Hell overleed in 2022 Meat Loaf (Marvin Lee Aday). De karakteristieke zanger werd wereldberoemd door rockhit Paradise by the Dashboard Light, die hij op dit album samen zong met Ellen Foley. Mede om die onvergetelijke herinnering kiest Legendary Albums Live dit seizoen voor een integrale uitvoering van het complete album. Meat Loafs optredens werden gekenmerkt door theatrale acts.

“De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut.” Een beetje op en neer springen is niet genoeg. Je moet alles uit de kast halen en je inleven in een rol, elke dag weer.” vertelde Meat Loaf ooit aan De Volkskrant.

Theater dus, uitgevoerd door de beste zanger, zangeressen en muzikanten die hiervoor te vinden zijn! De onvoorwaardelijkheid en de hoeveelheid energie waarmee de kleurrijke mastodont zijn publiek onderdompelde zijn ultieme bestanddelen voor deze show. De leden van de Legends Albums Live-band en René van Kooten en Tessa Sunniva zullen u van het pluche trekken. Fasten your seatbelts!

Details