Muzikale avond met Chris Grem!

Muzikale avond met Chris Grem!

Donderdag 26 januari 2023 staat Chris Grem op het podium van Theater Koningshof in Maassluis. In zijn show ‘Chris Grem vs. Neil Diamond’ neemt hij het publiek mee in zijn zoektocht naar de man achter de glittershirts. Hij vertelt over zijn levens, zijn liefdes, zijn fantastische haar en natuurlijk ook zijn songs. Sweet Caroline, Hello Again, Red Red Wine… Ze komen allemaal voorbij! Chris speelt en zing ze met volle overgave. ‘Chris Grem vs. Neil Diamond’ staat garant voor een intieme, maar ook luchtige ode die rockt en raakt. Dit wil je toch niet missen?!

Over Chris Grem

Chris Grem is bekend als muzikomisch talent van Het Groot Niet Te Vermijden. Hij weet met zijn prachtige stem je te raken en maakte met zijn ode aan David Bowie al eens veel indruk op het publiek. Nu gaat Chris met een solo theatershow door heel Nederland om een ode te brengen aan zijn muzikale held Neil Diamond, de inmiddels tachtigjarige showman en integere troubadour.

Neil Diamond heeft inmiddels meer dan 130 miljoen platen verkocht. De muziek is voor velen bekend als Guilty pleasure – en daarmee is Neil Diamond misschien wel de meest succesvolle Guilty pleasure aller tijden. Het wordt dus gegarandeerd een avond om niet te vergeten!

Kom jij ook?

Chris Grem staat te popelen om jou op 26 januari te ontvangen! Het wordt een avond vol muziek en hier en daar emotie – maar natuurlijk ook een avond vol entertainment, zoals je van Chris Grem wel kunt verwachten. Dit wil je dus zeker niet missen!

Details