De Rotterdampas

door | 8 september 2020 | Geldzaken, Voordeel

De aanschaf van een Rotterdampas is een aanrader. Met de pas kan je veel dingen ondernemen en eens proberen iets te gaan doen, waar je nooit aan hebt gedacht.

Wat je ermee kunt? Ik zal vertellen wat ik tot nu toe met de pas gedaan heb.

Hou je van films, dan kun je in verschillende bioscopen één keer gratis en daarna met korting een film kijken.

In Rotterdam kun je onbeperkt gratis genieten van heel veel musea. Dit kan je ook doen in Den Haag, Dordrecht, Hoek van Holland, Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle en Gouda. Zo heb ik heel wat musea aan de binnenkant gezien en heel mooie tentoonstellingen waar ik ontzettend van genoten hebt. Een heerlijk dagje uit.

Hou je van varen, dan kun je gratis een tochtje met de fluisterboot door Schiedam maken of een Rotterdamse havenroute doen met de Spido.

Elk jaar ga ik een keer naar Blijdorp voor € 5,00. Ik heb daar ook een jaarabonnement met korting gekocht. In plaats van een rondje stad om te bewegen ga ik nu vaak wandelen in Blijdorp.

De Euromast is ook een beleving. Je kunt voor of na je bezoek aan de Euromast door het Park langs de Maas lopen, daar is altijd wat te zien.

Neem eens een kijkje op de website van de Rotterdampas, daar staat zoveel meer!

Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als ik.

De pas is te verkrijgen bij de Gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Iedereen kan een Rotterdampas kopen. Het standaardtarief is € 60,00. Heb je een minimum inkomen, dan is de pas voor € 5,00 te koop.

Rotterdampas

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik woon al jaren samen met Ted in Schiedam, genietend van mijn kinderen en kleinkinderen. Mijn grote hobby is fietsen en is het te slecht weer, dan haak ik graag dekens.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *