Kerst in 2020

door | 14 december 2020 | Tijd voor jezelf, Vief

Zingeving door
Het Labyrinth

Wij zitten alweer twee weken in december, Sinterklaas is uitgezwaaid. En met de kerst voor de deur staan er in veel huiskamers de kerstbomen hun warmte uit te stralen. Staat bij jou de kerstboom al? Of kies je dit jaar voor een kerststukje op tafel? Misschien heb je geen zin in al dat gedoe rond kerst.

Dit jaar zullen de kerstdagen soberder worden ingevuld en grote gezelschappen mogen niet met elkaar aan het kerstdiner zitten. Al je plannen zijn omgegooid, hoe vul je dan de kerstdagen voor jezelf in?

Als het moeilijke dagen voor je zijn, dan kan het helpen om de kerstverwachtingen bij te stellen en het als een gewoon weekend te zien. Je hebt zelf de keuze welke betekenis je aan deze dagen geeft.

Dit jaar hebben wij allemaal onze verwachtingen bij te stellen.

Ik wens dat je deze kerst een invulling kunt geven die jou past. Die jou een goed gevoel geven. En of dat nu met of zonder dierbaren is, maak er iets moois van voor jezelf.

Terugkijkend op afgelopen jaar kan je de mooie, ontroerende en liefdevolle momenten nog eens de revue laten passeren. Je kunt weer net als vroeger kerstkaarten versturen met een lieve tekst, of juist met veel humor. Dat zijn toch de kleine cadeautjes in het leven!

Geniet van oude en nieuwe kerstfilms op televisie, misschien ook hét moment om Netflix te gaan installeren.

Via beeldbellen, iets wat wij dit jaar op grote schaal hebben geleerd, kan je toch contact hebben met je familie en vrienden. Misschien zelfs samen een soort kerstdiner organiseren, ieder vanuit zijn eigen huis.

Ik weet zeker dat je zelf ook nog ideeën hebt, ga er mee aan de slag en maak er een kerst van als nooit tevoren.

Your litttle blackbook.me

Kerst vieren tijdens corona? Kijk hier voor leuke tips.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben een vrouw in de kracht van mijn leven; ik geniet van en stuntel met de rollen als (bonus) moeder, partner, dochter en vriendin. Als therapeut en coach werk ik met veel liefde en plezier in mijn praktijk. Om lekker te ontspannen wandel en kampeer ik graag in de natuur. En van dansen, muziek luisteren en spelen word ik ook blij!

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen op Fief...