Een leuk trippie

door | 14 juli 2023 | Fiefjes, Verhalen

Afgelopen maart schreef ik een artikel over Scheurmail en nu zag ik dat Scheurmail nu een hele bijzondere trip aan biedt!

Scheurmail Rotterdam verloot namelijk een gratis helikopter vlucht voor twee personen!

Is dat even mooi, Rotterdam vanaf boven bekijken. Dit schrijft de Scheurmail redactie:

We zijn op zoek naar twee mensen om dit samen met ons te doen. We vertrekken op een zondag in augustus heel vroeg van het vliegveld van Eelde en vliegen dan richting Rotterdam waar we zullen ontbijten. In de middag worden we verwacht op een luxejacht in de haven van Rotterdam om te genieten van een uitgebreide lunch en een vaartour over de Maas. Vervolgens hervatten we de helikoptervlucht langs de Noordzee en na de terugvlucht richting Eelde dineren we ’s avonds op een luxe boot op het Paterswoldsemeer. Heeft u interesse, neem dan contact op via info@scheurmailrotterdam.nl. 

 

Is dat even een leuk idee. Toen ik dat las dacht ik meteen, dat zal heel veel kandidaten opleveren. Een heerlijk daagje uit. Wees er snel bij, maaaar…..voordat je jezelf definitief opgeeft voor deelname eerst het volgende even lezen.

U maakt alleen kans als u in het bezit bent van een helikopter, een jacht in Rotterdam en een jacht op het Paterswoldsemeer, anders kan het uitje helaas niet doorgaan.

Nou, ze kenne bij Scheurmail lulle wat ze wille, maar daar trappe we niet in!!!

Mocht je Scheurmail wekelijks willen ontvangen, geef je op.

Laat een reactie achter

0 reactie(s)
Ik ben gepensioneerd, fiets graag, belangrijkste hobby is filmen en monteren.

Meer artikelen op Fief...

Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *